FOREDRAG

Min historie

Min Historie som kronisk syk siden 2001.

Dette er et foredrag som tar deg med på min reise fra første tegn på sykdom, til i dag. Det gir dere et innblikk i sterke opplevelser, traumatiske undersøkelser, medisinering, ønske om døden å en skildring om ei 17 år gammel jente som famlet i mørket, som desperat søkte etter nøkkelen til hvordan takle livet som syk. Det tar dere med på mitt vendepunkt og min 4 år lange vei tilbake til livet igjen. Dette er et foredrag som passer alle som jobber med syke, er syk, er pårørende, venn, nabo eller ønsker å lære mer.

Tilpasset foredrag.

Jeg tilpasser foredrag etter ønske. Jeg har holdt mange foredrag, ingen er helt like. Jeg tilpasser etter publikum og eventuelt tema som ønskes. Jeg har holdt foredrag for skoler (videregående elever), for lærere, leger, sykepleiere, pårørende, nav, kronikeren selv, jeg har blitt leid inn som konsulent i flere prosjekter innen kronisk helse, med  IBD som fokus og har sittet i panel å diskutert forskjellige viktige tema. 

Jeg har også et eget foredrag som heter: Hvordan bli en lykkelig kroniker. Det handler om reisen min i egen medlidenhet, om hvordan jeg gikk fra crohns helvete til crohns glede. Dette foredraget passer uansett sykdom og er full av tips, glede og håp.

Ta kontakt for mer info. 

 

©2019 by Crohnsglede. Proudly created with Wix.com