CROHNSGLEDE

Kronisk helse på alvor

Velkommen til Crohnsglede sin hjemmeside. Crohnsglede så dagens lys i 2016. etter selv å ha vært kronisk syk i mange år, ønsket jeg å dele min historie, å bruke den til noe godt. Når jeg var 17 år, ny diagnosert og livredd lovet jeg meg selv at jeg en gang skulle gi de som kom etter meg, en lettere vei mot et godt liv, med sykdom en jeg selv har hatt. Den som kunne snakke om alt det vanskelige, den som kunne gråte med meg, le med meg og si det vil gå bra. En som kunne vise meg veien tilbake til livet igjen. Her er resultatet. 18 år med oppturer, nedturer og mange kamper har blitt til Crohnsglede.

 

CROHNSGLEDE

Livet som kroniker på godt og vondt.

FOREDRAG

Min historie

Er du ute etter et foredrag om IBD eller kronisk helse som er nært, ærlig, sårt og med mening? et som ikke bare deler en historie men som bruker den til å hjelpe andre? Da er jeg rette menneske.  Jeg jobber også som konsulent for å kunne bidra på spennende prosjekt. Vil du vite mer så les og ta gjerne kontakt.

BLOGG PÅ TIDLIGERE PLATTFORM

Crohnsglede.blogg.no

Jeg startet min crohnsglede eventyr på blogg.no. Jobben med å flytte alle tidligere blogg innlegg tar tid derfor linker jeg direkte til bloggen her. Men den er ikke aktiv i bruk lenger! Ta kontakt her på min nye side om det er noe. Flere av innleggene er delt og lest av 100000 vis noe jeg er stolt av. Les deg gjerne opp.

FACEBOOK

Min hoved kanal er facebook.

Crohnsglede har en egen facebook side som er stedet alt som har med crohnsglede legges ut på. Både filmsnutter, events (de vil også opplyses om her), youtube, små tekster, viktige artikler vil være å finne der samt linker til tidligere materiale. Ta en titt på siden og trykk liker om du har lyst til å følge meg videre på ferden.

 

LYTT TIL PODCASTEN MIN!

Shit happens med Crohnsglede

Når jeg ble alvorlig syk som 17-åring med kronisk fordøyelsessykdom savnet jeg et sted å finne info, høre om andre sine erfaringer og å få tips og råd til hvordan takle livet som kronisk syk. Nå, 18 år senere, har jeg i samarbeid med Takeda laget det jeg selv så sårt ønsket seg den gangen; nemlig en podcast for alle som er berørt av kronisk fordøyelsessykdom. Det kan være vanskelig å forklare pårørende hvordan livet med disse sykdommene er og nå har pårørende mulighet til å høre og lære fra oss kronikere. Helsepersonell kan få tilgang til pasientene sine på en måte de aldri før har hatt. Og du som er syk vil få høre om forskjellige temaer som berører oss. Det vil bli personlig, tårer, kunnskap, glede, håp, diskusjoner, latter og sterke menneskemøter som setter spor. Jeg får gjester i studio som deler av sin erfaring samtidig som forskjellige eksperter også deltar i samtalene. La oss sammen fjerne tabuer og gi håp om gode liv på tross av sykdom!
Har du spørsmål i forbindelse med denne podcast-serien ta kontakt via crohnsglede@outlook.com

Produsert av Perplex.no
Fotograf: Line Loholt www.facebook.com/fotograflineloholt/

 
 
Søk
  • Crohnsglede

Velkommen til Crohnsglede på eget domene!

Endelig er dagen her! Crohnsglede står nå på egne bein. Etter 3 år på blogg.no hvor bloggingen ble vanskligere og vanskligere og Crohnsglede ble mer en bare en blogg måtte jeg ta noen grep. For Crohnsglede er ikke lenger en blogg, men et nettsted hvor blogging blir en del av det. Her vil det deles blogginnlegg, artikler og om ikke lenge vlogger. Ja tenk det! Ida skal starte sin egen Youtube kanal for å nå ut til flest mulig der ute. Målet er å få god kronisk helse ut til de som trenger det. ut til pårørende, venner, kjærester og arbeidsgivere. her skal vi snakke om ALT og jeg gleder meg.


Et stort prosjekt som vil bli fantastisk er i planleggingsfasen og jeg kan ikke vente til jeg kan fortelle dere hva høsten skal bestå av for meg. Det jeg kan røpe er at jeg har sagt jeg ønsker å være den jeg selv manglet når jeg var 17 år, nydiagosert og livredd. Jeg ønsket et sted å få all informasjon, et sted som kunne svare på alt, som ga håp og som ga råd. Å det går vi skrittene i mot nå. I mellomtiden skal jeg bruke facebook som før, jeg skal bli bedre på instagram og snapp og jeg skal kaste meg ut på youtube i den nærmeste fremtid.


Det finnes mange kronikere der ute som føler seg ensomme, som ikke har glede over sitt liv å som kanskje aller værst ikke blir forstått av omverden. Det kan jeg ikke sitte og se på. Jeg må gjøre det jeg kan for å hjelpe de som sliter til å få det livet de ønsker og fortjener.


I forhold til foredrag er det flere foredrag allerede bestilt til høsten å jeg gleder meg stort. Jeg vil nok jobbe mye med et annet prosjekt men om noen ønsker foredrag så ta kontakt så ser vi hva vi får til. Jeg stiller også opp som coach eller som samtallepartner om man strever med å få livet som kroniker til å fungere. Har også mulighet til å lage event for grupper der vi kan ta forskjellige tema.


Ble mye info i det første blogginlegget noen sinne på crohnsglede.no. men hey, dette er starten på en forbedring av crohnsglede som skal gjøre det enda lettere for lesere og følgere å få infoen de trenger.


Takk for at dere har ventet tolmodige på blogg og info om hva som skjer. Jeg er skikkelig stolt og glad i dag.


Crohnsglede - Ida


Husk å følg meg på facebook da. :)


#crohnsglede #facebook #domene #nystart #foredragsholder #konsulent #prosjekt #spennendehøst #ibd #ibs #morbuscrohn #crohn #ulcerøskolitt #kroniker #kronisksmerte #youtube #vlogg #blogg #påtross #minhistorie #mittliv #mittvalg #stolt #glad #nyhverdag #artikler


566 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Nå er podcasten Shit happens tilgjengelig!

Endelig, etter mye slit er podcasten min "Shit happens med Crohnsglede" et faktum. Første episode finner du her: Jeg skriver mer om det litt senere men måtte bare dele før jeg gikk i seng. crohnsglede

Nå starter det.

❤️Kjære alle Crohnsglede følgere. ❤️ Som dere har skjønt skjer det ting om dagen. Å jeg skal i di nærmeste dagene møte mange forskjellige mennesker med unike historier og kunnskap. Jeg kan love dere a

 

CONTACT

Thanks for your interest in Crohnsglede. For more information, feel free to get in touch and I will get back to you soon!

Takk for innsendingen din!

 

©2019 by Crohnsglede. Proudly created with Wix.com